RAKANG THAI DEN HAAG

RAKANG THAI DEN HAAG Een rijke keus uit de authentieke Thaise keuken

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 621 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Rakang Thai Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

28 mei 2022 om 7:08 Garnalen waren maar deels gepeld en matig groente in de maaltijd
25 mei 2022 om 19:51 Jammer niemand had meer trek na zo lang wachten
20 mei 2022 om 19:29 Echt de bestd Thai in Den Haag
15 mei 2022 om 20:18 Aanrader!
24 apr 2022 om 19:58 Weet niet wat er mis gaat bij Rakang Thai, we zijn beter gewend van ze. Eten was niet ok, soort Thaise hutspot.
16 apr 2022 om 7:08 Eten smaakte goed, maar bestelling was niet compleet. Een oplossing hiervoor werd niet makkelijk gevonden.
9 apr 2022 om 23:51 Goed, lekker en warm.
9 apr 2022 om 8:44 Heerlijk eten, we gaan er zeker meer gebruik van maken. Bezorger was 20 minuten later maar dat mag de pret niet drukken.
1 apr 2022 om 20:34 Vaker hier besteld en altijd goed, maar deze keer echt niet goed. Eten was koud ! En Pad thai was 1 aan elkaar geplakte bonk noedels waar weinig ingrediënten in te vinden waren. Eendgerecht deed me twijfelen of het wel eend was…. Jammer.
26 mrt 2022 om 22:30 This used to be a great place to order from. Having had one order not arrive, i became concerned. I called as my app said the food waz on the way, it had been on the way for 30 mins... finally food arived after 90 mins. This is a real shame
20 mrt 2022 om 19:06 Was heel erg lekker!
16 mrt 2022 om 20:58 Heel erg lekker! Maar de groene curry mag wel iets dikker. Het was nu een soep i.p.v. een curry.